Amazon One Yr Loose Buying groceries Yr Finish Quiz / All Solutions / JRJ Tamil


Amazon’s 12 months loose buying groceries All Solutions;

Q1) Which writer, cited for ‘novels of significant emotional power’, gained the Nobel Prize in Literature 2017?

Ans – Kazuo Ishiguro

Q2) Which film was India’s variety to the Oscars?

Ans – Newton

Q3) Which of those is NOT a movie launched in 2017?

Ans – Within Out

This autumn) What did the United International locations Normal Meeting designate 2017 as ?

Ans – The World Yr of Sustainable Tourism for Construction

Q5) Within the Chinese language calendar 28 January 2017 to 15 February 2018 is the yr of..?

Ans – Chicken

Q6) Which attractiveness festival did Manushi Chillar win in 2017 ?

Ans – Pass over International

Q7) Which of those is NOT an Amazon Unique telephone introduced in 2017 ?

Ans – Nokia 1100

Q8) Which is those used to be NOT a workforce that performed within the Indian Premier League 2017 ?

Ans – Kochi Tuskers Kerala

********************************************

🎯 Subscribe Our Channel:👇👇
https://www.youtube.com/channel/UCHXKBlbqjNRB7Fi3o_2r1VQ?sub_confirmation=1

********************************************
🎯 Standard Movies: 👇👇 👇
___________________

✍️ Restore Motorbike Battery In Rs.20/-;

⚫ http://adbilty.in/P2vzry04

✍️ Jio Sim Loose Recharge;

⚫ http://adbilty.in/2hKEkvU

✍️ Maximum Helpful five android Environment;

⚫ http://adbilty.in/Xuh96NhEN

✍️ Youtube React’s MX Participant;

⚫ http://adbilty.in/8mUiPT3

✍️ Learn how to Earn Cash;

⚫ http://adbilty.in/4McMcA8

✍️ Take away Garments ( போட்டோவில் தேவையில்லாததை நீக்க)

⚫http://adbilty.in/L61gnt

✍️ How To Delete Empty Folders In Mobiles;

⚫ http://adbilty.in/9fB1UE7o

✍️ யாராலும் உங்கள் மொபைலை ஸ்விட்ச் ஆப் செய்ய முடியாது(Any person Cannot Transfer Off Ur Cell)

⚫ http://adbilty.in/szAJRjZ5ld

✍️ Take away Whatsapp Standing 30sec Prohibit;

⚫ http://adbilty.in/eClrJe

✍️ Secret Cell Settings;

⚫ http://adbilty.in/Y9Bfjqm

✍️ How To See Every other Cell Cameras;

⚫ http://adbilty.in/om5RBa

✍️ With out Root android Upload Blocker;

⚫ http://adbilty.in/lG762abvs1

✍️ How To In finding Whatsapp On-line Notification ( வாட்ஸாப்பில் கண்காணிக்க)

⚫ http://adbilty.in/UtSzGCSxeb

✍️ How To Flip Off Voice Command In Pc(லேப்டாப்-ல் வாய்ஸ் கட்டளையை On & Off செய்ய)

⚫ http://adbilty.in/KRsVA8tOJT

✍️ How To Set Face Release;

⚫ http://adbilty.in/0kOWkzLoi

********************************************

To 👍SUBSCRIBE 👍 to this Channel to look extra then Helpful & Leisure Movies, Like & Percentage with your folks.,

மேலும் பல நல்ல விடியோக்களை பார்க்க நம்ம (JRJ Tamil) சேனலை 👍SUBSCRIBE👍 செய்யுங்கள், மறக்காமல் Bell Button-யை Click on செய்யுங்கள்.,

********************************************
tamil film quiz with solutions

You Might Also Like

22 Replies to “Amazon One Yr Loose Buying groceries Yr Finish Quiz / All Solutions / JRJ Tamil”

  1. இதெல்லாம் சுத்த ஹம்பக்..கடந்த எட்டு மாதங்களாக சரியான பதில் சொல்லி வற்றி பெற்றுள்ளேன்.ஆனால் இதுவரை ஒரு முறை கூட தேர்வாகவில்லை.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *